Bapa Masuk Hospital, Ekspo Rumah Mampu Milik 2017

Pada hari Selasa lepas kesihatan bapaku agak teruk. Beliau hilang ingatan dan telah lupa banyak perkara. Malahan abang no dua yang tinggal bersama juga tak dikenali. Malahan memorinya tiba-tiba berada di hospital. Aku terpaksa mengambil cuti kecemasan selepas mendapat panggilan dari adikku. Setelah melihat keadaan yang tidak normal itu kami mengambil keputusan untuk menelefon hospital […]

Beli Kipas dan Lampu LED, Majlis Pelancaran Sri Melaka Residensi

Minggu lepas ada beberapa aktiviti yang dibuat oleh diriku. Hari kerja takde apa aku nak cerita sangat kat korang tapi pada hari Sabtu lalu ada sikit aktiviti. Untuk makluman, rumah isteriku telah siap dipasang grill. Grill rumah siap dengan cat power coating serta berbentuk S terbalik merupakan rekabentuk yang diinginkan oleh isteriku. Memandangkan rumah tersebut […]

Kematian Jiran, Main Bola Padang

Agak lama aku tak menulis di blog peribadi ni. Pada Sabtu minggu lepas sepatutnya aku menghadiri majlis akikah anak buah isteriku di Seremban tapi terpaksa di batalkan sebab ada kematian jiran di kampung. Pak Long Mat yang tinggal di hadapan rumah bapaku telah meninggal dunia pada hari Jumaat(3 November 2017) kira-kira jam 6.45 petang. Memandangkan […]