Layan Larian Fun Ride & Run Hari Pembantu Perubatan 2019 Melaka

Dah lama aku tak sertai acara larian. Kali terakhir rupa-rupanya hampir setahun lalu iaitu ketika menyertai acara Fun Education RUn & RIde di Dataran Tanjung Emas , Muar. Lepas tu aku dah takde daftar apa-apa acara larian lagi. Tahun ni aku ternampak iklan acara larian Fun Ride & Run 2019 sempena Hari Pembantu Perubatan 2019 […]

Cabut Gigi Di Klinik Gigi Jasin

Semalam cuti Melaka Bandaraya Bersejarah dimana aku juga menumpang cuti tatkala penduduk luar Melaka berhempas pulas bekerja. Mula-mula aku ingat nak berjalan-jalan ke AEON Melaka tetapi tiba-tiba terasa tak selesa dengan keadaan gigiku. Dalam usia melepasi angka 40 banyak anggota badanku yang mula member signal bahawa perkhidmatan yang diberikan telah hampir luput. Ini termasuklah gigiku […]

Review : OLike Neo , Berbaloi atau Tidak ?

Sesekali aku tulis pasal gajet pula dalam blog ni. Aku sebenarnya bukanlah peminat gajet. Apatah lagi dengan keadaan bajet yang terhad disamping keadaan ekonomi yang tidak tentu maka aku kena berhati-hati dalam berbelanja. Lainlah kalau blog Ligakampung.com , Melakacool.com capai tahap 1,000 pengunjung sehari, bolehlah aku selesa nak beli gajet. Kembali semula ke tajuk asal […]