Personal Coaching , Sponsor T-Shirt

Minggu ni tak banyak aktiviti yang boleh aku ceritakan sangat kat sini. Tapi kena juga cerita sebab nanti hilang pula motivasi aku nak menaip. Bila hilang motivasi, korang pun malas nak datang sini bacakan. Jadi aku cuba juga mencari apa-apa idea yang boleh ku kongsikan disini. PERSONAL COACHING SISTEM CAKEPHP Aktiviti ini agak teknikal sikit. […]

Bakal ke SUKMA Sarawak, Testimoni Buku

Minggu ini ada beberapa aktiviti yang mungkin aku boleh kongsikan bersama dengan korang semua. Walaupun tak semeriah sangat tapi bolehlah kalau nak menulis beberapa ratus perkataan. Cuma harap korang dapatlah meluangkan sikit baca dalam beberapa minit juga di blog aku ni. TESTIMONI BUKU Mula-mula aku telah dipelawa oleh salah seorang pengarang buku yang ku kenali […]

Mula Bekerja Selepas Seminggu Bercuti

Macammana semua? Perut masih melayan ketupat dengan rendang ke? Minggu lepas aku baru je masuk kerja selepas hampir seminggu menikmati cuti hari Raya. Bila mula masuk kerja lepas raya, memang MOOD nak bekerja tu masih layu je lagi. Kisah malas masih melanda lagi. Nak berpuasa 6 pun tak terlarat apatah lagi batuk-batuk masih menganggu diri […]