Pasang Sistem Angka Giliran, Kursus Pengurusan Vot dan Berenang di Kuala Linggi

Minggu yang mana aku tak termampu untuk mengemaskini blog-blog. Bukan sahaja blog ini, blog-blog aku yang lain pun terbengkalai dan bersawang juga. Nak naik kerja lepas cuti TAHUN BARU CINA ni aku cuba pulun sikit tulis artikel mengenai diri. Jadi kepada yang baca ni, aku buat poin-poin supaya korang boleh pikir nak layan ke tak. […]

Kursus Team Building di Dusun Eco Resort, Bentong Pahang

Alhamdulillah, pada hujung minggu lalu aku dan rakan sepejabat telah selesai mengharungi kursus ‘Team Building’ yang dianjurkan oleh pejabatku. Kursus ‘Team Building’ ini adalah untuk mengukuhkan pertalian antara sesama kakitangan samada yang berjawatan tinggi mahupun yang rendah. Kursus selama 3 hari ini diuruskan oleh syarikat perunding motivasi iaitu ‘Titian Insan Nur Kamil yang beroperasi di […]