Ringkasan Bulan Mac, Whatsapp di Laman Web, Survey untuk Sistem Rumah Sewa

Kembali lagi bersama zoolzarizi.com. Terima kasih kerana anda sabar menunggu ye. Hahahhaa. Sori ye, aku terperasan macam ARTIS pula sedangkan blog ni yang datang pun boleh kira dengan jari. Tapi sesekali berangan tak jadi masalah kan. Minggu ni aku cerita sikit-sikit apa yang boleh ku kongsi. Ringkasan Bulan Mac 2016 Bulan Mac ni tak banyak […]

Selesai PTPTN, Daftar FIt Malaysia Melaka, Setup Scanner iSCan di Windows 7

Minggu yang ada kegembiraan pada diriku. Cuaca pun ada kalanya hujan tapi bahang kepanasan masih terasa lagi. Inilah ujian dari Allah yang perlu kita hadapi. Harap-harap akan bertambah lagi hujan memcurah ke bumi bertuah ini. Bukan apa, selain dari bahang air di Empangan pun dah mula surut tu. Sumber air pun semakin kurang dan mungkin […]

Lawat Taman Tasik Ekstrem Chinchin, Buat Team Projek

Assalamualaikum, salam sejahtera, salam perpaduan, salam 1Malaysia. Ahak.. Minggu ini sedikit sibuk terutama di waktu kerja. Sibuk untuk memindahkan satu sistem ASP.net ke dalam local server. Memang agak sukar memandangkan aku tak berapa mahir dan tiada ‘guide’ dari vendor lama yang dah lingkup. Terpaksa mengharapkan kawan-kawan dan juga pakcik ‘Google’. Seminggu dah buat tapi belum […]

Ringkasan Bulan Februari 2016, Hadiri Majlis Perasmian RTC Sungai Rambai, Lari 11 kilometer

Seminggu kembali lagi dan aku menaip kembali. Kejap je dah masuk bulan Mac 2016. Rasanya baru je lagi tahun 2015 meninggalkan kita. Memang sungguh pantas masa berlalu dan tak terkejar banyak perkara. Untuk artikel kali ini aku cerita sikit benda-benda yang berlaku pada bulan Februari 2016 secara rangkuman ringkas dan juga aktiviti yang di’TAJUK’kan di […]