Selamat Hari Buruh, Ganti Timing Belt Viva, Belajar Laravel , Pencapaian Bulan April

Selamat kembali membaca blog peribadi aku ni. Cerita seminggu yang menyebabkan traffik blog ni tak berapa nak tinggi. Tapi takde masalah sebab KPI blog ni pun memang seminggu sekali. Lainlah blog ligakampung.com yang memang cuba diupdate sekerap mungkin. Itupun tak mampu nak mengkerapkan diri. Lainlah kalau ada yang berkenan nak tulis kat blog cerita sukan […]

Sertai Larian Melaka Heritage City – Half Marathon , Tengok Rumah di Jasin Bistari, Perbincangan Sistem

Kembali lagi selepas berehat seminggu. Eh bukan berehat tapi memang blog ini adalah cerita pasal seminggu kehidupanku. Yelah, aku bukan cam Ben Ashari yang tetiap hari ada je cerita jadi blog ni aku cerita secara minggunan je la. Korang yang baca ni pun memang sabar le juga orangnya. ¬†Okay, mulakan dengan tajuk pertama mengenai kisah […]

Cuti Melaka Bandaraya Bersejarah, Masuk duit syiling dalam mesin

Kembali lagi menulis dalam blog personal yang HAPRAK ni. Mungkin korang tertunggu-tunggu apa aku tulis minggu ni kan? Tak? Kalau tak, takkan datang ke blog update seminggu sekali ni. Hahahah. Minggu ni aku banyak buat preparation slide presentation untuk mesyuarat Ahli Lembaga Pengarah dan seawal Isnin lalu aku dah tengok lokasi untuk majlis tersebut. Kena […]