Uncategorized

Aku Bakal Peniaga Aiskrim Potong

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Dalam beberapa minggu ni aku mula nampak peluang.
Peluang untuk cuba meniaga. Mungkin untuk masa hadapanku.
Bukan apa, semakin hari badanku makin penat, Tekanan di pejabat makin meningkat.
Aku tercari apa boleh ku lakukan. Untuk berjaya dalam Youtube , agak mencabar.
Dengan view yang rendah serta penambahan subscriber yang mendatar, terlalu sukar untuk berjaya dalam Youtube.

Aku melihat seorang rakanku menceburi bidang menjual aiskrim. Bukan dia yang buat aiskrim sebaliknya selaku ejen.
Aku juga melihat ada potensi tersebut. Buat masa ni aku masih belum lagi jadi ejen sebab memerlukan syarat-syarat yang mencabar.
Inshallah perlahan-perlahan aku cuba untuk meneroka bidang ini yang tidak pernah ku fikirkan sebelum ni.
Aku dah cuba aiskrim tersebut dan memang produk yang baik cuma mungkin harga produk tersebut.
Dan aku perlu study betul-betul supaya tidak terlingkup macam projek-projek sebelum ni..

Kepada korang yang nak beli aiskrim potong yang memang padu dan sedap serta berada di area Ayer Keroh, Durian Tunggal, Selandar
bolehlah contact DM instagram aku ye.. (maaf tak bagi no phone dulu)..

Sambil tu korang boleh tengok video aku dan anak makan aiskrim ni.


Inshalllah kalau dah faham nanti barulah aku promo kat blog ni..

Kalau korang pun nak jadi peniaga aiskrim boleh juga belajar di ebook bawah ni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.