DIY teknologi

Dashcam dari China

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua

Kali ni aku nak berkongsi sikit pasal dashcam ni. Aku beli dari Lazada (boleh beli dari link aku ye https://t.productlink.io/a022wzb ).

Harga masa aku beli adalah RM99.90 campur caj penghantaran dalam RM110.00. Sebelum ni aku nak try pakai Eken H9R tapi entah kemana perginya.

Jadi kenalah beli dashcam khas ni..

Ni video yang aku ambil ketika pasang dashcam ni

Korang boleh beli dashcam ni di link di bawah ni

https://t.productlink.io/a022wzb

Setakat sebulan ni ada benda bermasalah yang aku hadapi. Korang tengok video bawah ni.

Bila aku tengok balik mungkin dashcam ni ada isu pasal SD Card kot.. Apa pendapat korang?

Penting tak beli dashcam ni? Jom kongsi pendapat korang semua.. Hehehehe

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.