Fatih 3 Tahun, Sertai Larian Hari Guru Peringkat Johor di Muar

Masih belum move on dengan cerita pilihanraya ke? Mesti ramai yang masih lagi sibuk berborak tentang keputusan pilihanraya yang berlangsung pada hari Rabu lepas. Aku pun tak sabar juga nak tengok big boss besar yang baharu nanti. Untuk artikel ni, aku nak cerita sikit kegiatan aku pada minggu ni. Tahun ni aktiviti larianku agak goyah […]

Fatih Kena Cacar Air (Chicken Pox)

Minggu ni nampaknya anak kesayanganku telah dijangkiti penyakit cacar air atau lebih dikenali dengan nama ‘Chicken Chop’. Ops silap ‘Chicken Pox’. Chicken Chop tu makanan yang selalu aku order bila pergi restoran Western. Hehehe Kalau ikutkan minggu sebelum ini sepupu dia dah kena jadi tunggu masa je untuk anakku yang berumur 3 tahun ni bakal […]

Sertai FitMalaysia Melaka 2018 , Pergi Kenduri Kahwin di Jelebu

Dah lama aku tak sertai acara larian. Kali terakhir pada September tahun 2017 acara larian nak sihat anjuran Pejabat Kesihatan Daerah Melaka Tengah. Lamakan? Memang lama sebab lepas je tu, banyak perkara berlaku. Selepas kematian bapa pada bulan Disember, aku pula menghadapi Pembedahan Tonsil pada bulan Januari 2018 itu. Pembedahan yang memberi kesan terhadap diri […]