Uncategorized

Giveaway Channel Zoolzarizi

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Aku mencuba nasib untuk buat giveaway bagi Youtube channel Zoolzarizi.

Giveaway ini akan bermula dari minggu ni sampai ke 28 Februari 2021.

Kaedah penyertaannya mudah je.

  1. Kena follow instagram (Untuk urusan pemakluman sekiranya menjadi pemenang)

https://www.instagram.com/zoolzarizi/

2. Lepas tu share je sebarang video dari channel Zoolzarizi (boleh rujuk video dibawah ni)

3. DM Instagram dan screenshot bukti share.

Senang gila kan?

Hadiahnya pun boleh tahan. Setakat ini aku dah bagi 3 orang peserta terawal dengan transfer wang tunai iaitu sebanyak RM40 setiap seorang. Tidak terlalu besar nilainya tapi cukuplah diorang nak belanja KFC keluarga masing-masing.

Adik Farhan Ahmad

Beto Syukri

Bro Shah Rubio

12/2/2021

Tommy Nasha IM

Aizen Nasa

Untuk hadiah giveaway , ini cadangan

Hadiah Pertama : RM100 + Cenderahati (postage)

Hadiah Kedua : RM80 + Cenderahati (postage)

Hadiah Ketiga : RM60 + Cenderahati (postage)

5 Hadiah Saguhati

Cadangan :

Cap Logo Youtuber

T-Shirt Youtuber

Lain-lain sekiranya mendapat penaja..

Anda nak menaja giveaway ni? Boleh DM instagram ..

Telah pun tamat giveaway ni.. Belum cukup padu untuk buat giveaway.. Tapi janji mesti ditepati.. Semua peserta akan dapat hadiah

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

One thought on “Giveaway Channel Zoolzarizi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.