teknologi

Masih Wujud Lagi Nuffnang ?

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..
Nuffnang ni merupakan antara peluang menambah pendapatan bagi Blogger. Tapi semenjak dua menjak ni agak sendu.
Jadi aku cuma letak dekat satu blog aku yang sendu iaitu Ligakampung.com.
Tanpa disangka bila aku saja-saja cek dekat part Cost Per Unique Visit didapati ada pertambahan.
Meskipun hanya 0.36 sen tapi itu memberi petanda bahawa syarikat 3rd party iklan dari Malaysia ini masih bernafas.
Aku mungkin akan letak juga banner Nuffnang ni dekat satu lagi blog ku yang sendu iaitu Yourfinancialblog.com.
Nanti kita tengok macam mana. Adakah boleh pergi atau tidak..

Macam mana dengan korang semua? Pernah tak guna Nuffnang ni? Atau korang tak pernah tahu pun pasal Nuffnang ni?

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.