Uncategorized

Selamat Menyambut Ramadan 1442 H / 2021 | Power Window Viva rosak

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Selamat menyambut bulan Ramadan bagi umat Islam di seluruh dunia..

Bersempena hari cuti dimana Melaka mengambilnya maka aku pun mengambil kesempatan untuk menulis selepas agak bersawang ni.

Sebelum tu pada hujung minggu lepas, power window Perodua Viva isteri mengalami masalah. Power window stuck dan terpaksalah aku hantar ke bengkel.. Boleh tengok kat sini video pasal power window ni

Disamping itu aku nak ucapkan ‘ Selamat Menyambut Bulan Ramadan 1442H’ kepada semua yang membaca ni. Semoga Ramadan tahun kita akan mendapat lebih banyak keberkatan ..

AMIN..

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.