Ke IJN, Kenduri Kahwin Sukur Ibrahim, Larian 8 Kilometer, Perancangan Ternak kambing

Minggu ni ada beberapa cerita yang bolehlah aku kongsikan bersama. Sedikit penat sebab walaupun awal tahun namun ada kerja-kerja tertunggak yang perlu disiapkan. Walaupun dapat duit bonus RM500 tempohari tapi dalam beberapa hari je dah mula tenat je kadar kewangan ni. Memang mengigil juga nak memikirkan baki beberapa hari sebelum timbul gaji bulan Januari. Apatah […]

Daftar Larian Suka-suka ‘Charity Eco Run 2015’ , Unifi teruk di opis, cari freelance bangunkan sistem Aset

Aku bukanlah pelari walaupun kalau korang follow Instagram Aku (Kaki Selfie 78) nampak macam ‘IYE-IYE’ je kaki berlari. Tapi aku ada buat SASARAN untuk cuba berlari dalam sebarang pertandingan suka-suka. Aku terjumpa satu projek larian suka-suka dari JCI Malacca City Entrepreneur. Dalam larian amal ada beberapa kategori dan aku ambil yang ‘Fun Run’ melibatkan 5 […]