Hantar Anak Ke Hospital Pediatrik Melaka

Pada hari Khamis lalu aku ambil cuti. Bukan cuti saja suka-suka tapi ada appoinment si Fatih dengan speech therapy. Fatih dah berusia 2 tahun 5 bulan tapi belum pandai cakap sambung 3 patah perkataan. Walaupun bukanlah kritikal padaku tapi memadangkan ianya saranan doktor maka kami pun ikut pada tarikh yang ditetapkan. Sebelum menuju ke Hospital […]

Cuti Melaka Bandaraya Bersejarah, Masuk duit syiling dalam mesin

Kembali lagi menulis dalam blog personal yang HAPRAK ni. Mungkin korang tertunggu-tunggu apa aku tulis minggu ni kan? Tak? Kalau tak, takkan datang ke blog update seminggu sekali ni. Hahahah. Minggu ni aku banyak buat preparation slide presentation untuk mesyuarat Ahli Lembaga Pengarah dan seawal Isnin lalu aku dah tengok lokasi untuk majlis tersebut. Kena […]