Rahsia Rumah Lelong ? Mudahkah membeli rumah lelong?

Seperti yang korang tahu, aku bekerja di sebuah agensi perumahan. Aku memerhatikan situasi ORANG MELAYU agak kurang dalam pemilikan hartanah di negeri Malaysia tercinta ini. Antara alasan yang sering dikemukakan adalah harga rumah yang terlalu MAHAL. Memang aku tak nafikan harga rumah makin mahal dan nampaknya sukar untuk diTURUNkan dalam masa terdekat ini. Pelbagai alasan […]

Mula Bekerja Selepas Seminggu Bercuti

Macammana semua? Perut masih melayan ketupat dengan rendang ke? Minggu lepas aku baru je masuk kerja selepas hampir seminggu menikmati cuti hari Raya. Bila mula masuk kerja lepas raya, memang MOOD nak bekerja tu masih layu je lagi. Kisah malas masih melanda lagi. Nak berpuasa 6 pun tak terlarat apatah lagi batuk-batuk masih menganggu diri […]

Ringkasan Bulan Mac, Whatsapp di Laman Web, Survey untuk Sistem Rumah Sewa

Kembali lagi bersama zoolzarizi.com. Terima kasih kerana anda sabar menunggu ye. Hahahhaa. Sori ye, aku terperasan macam ARTIS pula sedangkan blog ni yang datang pun boleh kira dengan jari. Tapi sesekali berangan tak jadi masalah kan. Minggu ni aku cerita sikit-sikit apa yang boleh ku kongsi. Ringkasan Bulan Mac 2016 Bulan Mac ni tak banyak […]