kemik bumper

Tukar Radio Kereta, Kereta Hampir Overheat

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.. Tengah buat apa agaknya ye? Aku sedang cuba menyelesaikan isu migrasi sistem ketika menaip ni. Sambil menunggu proses tu sempatlah aku conteng sikit kat blog ni. Masih dalam mood Hari Raya lagi ni dan untuk artikel hari ni aku nak cerita lagi pasal kereta. Kalau artikel sebelum ni aku cerita […]

Bayar Roadtax kereta isteri, terima bayaran Google Adsense, Pinjam kereta bapa

Minggu ni takde banyak cerita nak ditaip tapi nak juga menambahkan lagi kuantiti artikel dalam blog personal ini. Apataknya, kalau senyap je blog ni nanti mood menaip hilang. Malas pun bertambah lagi. Jadi kena teruskan menaip sekurang-kurangnya 2 artikel seminggu dalam blog ini. Kalau minggu lepas, isteri masak untuk sediakan bekal makan ku, tapi minggu […]