Top Kategori Youtube Di Malaysia

  • by

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Tahukan korang bahawa Youtube terbahagi kepada banyak kategori ? Banyak kategori yang boleh korang buat jika ingin berkecimpung dalam bidang Youtube ini. Bila nak buat video dan upload dalam Youtube korang kena tahu kesesuaian kategori yang sesuai dengan jiwa anda.

Berikut merupakan kategori youtube yang popular di Malaysia

Korang dah tonton sampai habis ke? Kalau sudah, mungkin dah boleh buat pilihan kategori mana yang bersesuaian dengan pilihan anda.

Pada pendapat aku lah, nak buat video ni memang kena tau kategori mana sebelum masuk. Macam aku, masa awal-awal dulu tak de hala tuju dan main post je video. Tapi tak pe teruskan je yang mana mampu sambil boleh juga menetapkan fokus secara perlahan-lahan. Dalam channel aku tu fokus lebih kepada Aktiviti Harian, DIY, isu semasa dan hal Youtuber.

Korang kalau ada kelapangan singgah le channel tu ye

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.