Main Bola, Bowling , Kemas Rumah, Dilantik Setiausaha Dan Hari Keluarga Pejabat Kesihatan Daerah Alor Gajah

Assalamualaikum Agak penat minggu ni dengan pelbagai aktiviti. Ketika menaip ni pun perasaan penat masih ada dalam diri ini. Macam-macam hal juga yang berlaku dan rasanya elok aku tulis sekali dalam entri ni. Malas pula nak buat pecah-pecah entri. Nanti tak bertaip pula cerita-cerita yang boleh aku kongsikan ni. Main Bola Sepak di Dusun Datuk […]

Mendaki di Bear Hill

Assalamualaikum semua.. Dah dua hari kita memasuki tahun baru 2019 dan perjalanan hidup semakin singkat. Beberapa hari sebelum tahun baru aku berjaya melakukan sesuatu yang aku ingin lakukan sebelum ini iaitu mendaki di Bukit Beruang atau Bear Hill. Sebelum ini aku lebih banyak mendengar dan membaca tentang ramai orang termasuk dari luar yang mendaki Bukit […]

Main Bola Sepak di Stadium Hang Tuah

inggu ini satu pengalaman baru bagiku.Bagi diriku yang kaki bangku beraksi di Stadium bukanlah sesuatu yang dijangkakan tapi pada hari Jumaat lepas aku berpeluang untuk bermain di Stadium Hang Tuah atau dulunya lebih dikenali dengan nama Stadium Kubu. Bermain pada waktu malam juga merupakan pengalaman baruku yang tak pernah bermain pada waktu malam. Dengan lampu […]

Fatih 3 Tahun, Sertai Larian Hari Guru Peringkat Johor di Muar

Masih belum move on dengan cerita pilihanraya ke? Mesti ramai yang masih lagi sibuk berborak tentang keputusan pilihanraya yang berlangsung pada hari Rabu lepas. Aku pun tak sabar juga nak tengok big boss besar yang baharu nanti. Untuk artikel ni, aku nak cerita sikit kegiatan aku pada minggu ni. Tahun ni aktiviti larianku agak goyah […]