Main Bola Sepak di Stadium Hang Tuah

inggu ini satu pengalaman baru bagiku.Bagi diriku yang kaki bangku beraksi di Stadium bukanlah sesuatu yang dijangkakan tapi pada hari Jumaat lepas aku berpeluang untuk bermain di Stadium Hang Tuah atau dulunya lebih dikenali dengan nama Stadium Kubu. Bermain pada waktu malam juga merupakan pengalaman baruku yang tak pernah bermain pada waktu malam. Dengan lampu […]

Fatih 3 Tahun, Sertai Larian Hari Guru Peringkat Johor di Muar

Masih belum move on dengan cerita pilihanraya ke? Mesti ramai yang masih lagi sibuk berborak tentang keputusan pilihanraya yang berlangsung pada hari Rabu lepas. Aku pun tak sabar juga nak tengok big boss besar yang baharu nanti. Untuk artikel ni, aku nak cerita sikit kegiatan aku pada minggu ni. Tahun ni aktiviti larianku agak goyah […]

Sertai FitMalaysia Melaka 2018 , Pergi Kenduri Kahwin di Jelebu

Dah lama aku tak sertai acara larian. Kali terakhir pada September tahun 2017 acara larian nak sihat anjuran Pejabat Kesihatan Daerah Melaka Tengah. Lamakan? Memang lama sebab lepas je tu, banyak perkara berlaku. Selepas kematian bapa pada bulan Disember, aku pula menghadapi Pembedahan Tonsil pada bulan Januari 2018 itu. Pembedahan yang memberi kesan terhadap diri […]

Majlis Perasmian PPR Krubong, Main Futsall Tertutup Jabatan

Agak lama tidak menulis di blog ini. Kesibukan melanda menyukarkan diri ini untuk memberikan komitmen dalam menulis blog. Tapi itu bukan penanda penamat dalam meneruskan aksi dalam dunia penulisan ini. Jadi dengan sedikit masa ini aku cuba juga menaip sambil menukarkan ‘stress’ kepada perkongsian ilmu. Minggu lepas agak busy apatah lagi ada aktiviti besar melanda. […]